Curriculum Vitae

Functie:

Duo commissielid PS Noord-Holland
Gemeenteraadslid Zandvoort

Biografie:

Na de ouderwetse Mulo-B en HBS-B deed ik militaire dienst (lichting 72-5) als motorordonnans.

Daarna moest er brood op de plank komen:

Computeroperator (1 jaar)
Systeemontwerper/Programmeur (3 jaar)
Croupier en vervolgens Manager tafelspelen (37 jaar)

Hoewel ik het nog altijd leuk vind om met computers te werken, gaat mijn hart uit naar het samen met andere mensen proberen doelen te bereiken: voor een beter Noord-Holland en Zandvoort.

De PVV staat voor mij voor het gezonde verstand. Probleemoplossend vermogen en daadkracht is waar het in de politiek nog teveel aan ontbreekt. Vrijheid waar velen het hoogste offer voor hebben gebracht staat steeds meer onder druk. Het importeren van anti-vrijheid en lieden van een drastisch ander beschavingsniveau komt mij onverstandig voor. Samen met de anti-CO2 waanzin en voor sociale dienst spelen voor Afrika en wijde omgeving zijn we in mijn visie bezig met zowel economische als demografische harakiri. Het moge duidelijk zijn dat ik mij ernstig zorgen maak om de toekomst van ons land.

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met fotografie (een hobby die ik al sinds mijn 15e beoefen) en luister ik graag naar muziek van Ennio Morricone.

Mijn motto is:

"Ad omniam dubitandum" (aan alles dient getwijfeld te worden).

En een uitspraak die ik nooit zal vergeten door mijn leraar op de basisschool op 7 juli 1964:

“Ronald, geloof me één ding. Kleine mensen maken kleine fouten, grote mensen maken grote fouten”.

Contact:

Mochten er zaken spelen in Noord-Holland waarvan u denkt dat de PVV die zou moeten aankaarten in de Provinciale Staten, dan kunt u contact met mij opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..